Unelmabisnes - yrittäjän työkalupakki by Sestertium Consulting Oy

Unelmabisnes - yrittäjän työkalupakki

Sestertium Consulting Oy

 Toimitko yrittäjänä, mutta inhoat ajatustakin talousasioista tai saat näppylöitä miettiessäsi laskelmia? Tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle! Opetamme talousasiat helposti lähestyttävällä tavalla ja sanoilla, joita olet tottunut käyttämään arjessa. Emme hukuta sinua laskelmiin tai teetä laskuharjoituksia, vaan autamme sinua oppimaan talouden ”kielen”

Talousvalmentajana toimii KTM Miia Kiviluoto, jolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista vaativista talouden asiantuntija- ja johtamistehtävistä. 

Kyllä, talous on ihan samanlainen taito kuin vieraan kielen opiskelu. Ensin opitaan ihan muutama lause, joita toistamalla päästään alkuun ja saadaan keskusteluyhteys auki. Sitten opiskellaan lisää sanoja ja kun niitä käytetään rohkeasti, alkaa keskustelu sujua jo jollain lailla. Ja mitä enemmän harjoittelee, sen sujuvampaa on keskustella. Innokkaimmat opiskelevat sitten kielioppia ja sääntöjä ja erinäisiä fraaseja tällä uudella kielellä. 

Tällä kurssilla opit talouden kielestä perusteet, niin että pystyt käymään sillä keskusteluja. Alkeet ovat kaikki jo opiskelleet, sillä maalaisjärjellä ja koulumatematiikalla pääsee jo todella pitkälle. Ne isot laskelmat, excel-sulkeiset ja numeroiden tulkinnat isosta taulukosta on sitten sitä innokkaimpien opiskelijoiden jatko-opintoja. Minä talousvalmentajanasi autan sinua ymmärtämään talouden kieltä, jotta voit hyödyntää sitä omassa yritystoiminnassasi ja saat yrityksesi menestymään.

Saat kurssin aikana tietoa, vinkkejä ja työkaluja oman yrityksesi talouteen liittyen - mitkä on ne jutut, jotka pitää hoitaa ja hallita, että yrityksen talous on kannattavaa pitkälläkin aikavälillä. Materiaalia saat niin työkirjoina kuin videolla. Voit vaikka laittaa videon pyörimään taustalla ja tehdä samalla kotityöt - kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Tämän kurssin jälkeen osaat mm.:
·        kysyä kirjanpitäjältäsi yrityksesi talouden kannalta tärkeistä asioista, 
·        osaat määritellä paljonko, tarvitset liikevaihtoa, jotta saat katettua toimintasi kaikki kulut ja maksettua itsellesi haluaman palkan
·        osaat määritellä, miten paljon sinun tarvitsee myydä palveluitasi tai tuotteitasi, että saavutat haluamasi liikevaihdon,
·        osaat tehdä yrityksellesi vuosibudjetin ja tärkeimmät peruslaskelmat
·        osaat tulkita kirjanpitäjän raporteista, miten yritystoiminnallasi menee
·        ymmärrät, mitä tarkoitetaan talouden perustermeillä

Emme opeta tällä kurssilla excelin käyttöä tai hienojen laskelmien tekoa tai talousasiantuntijan työssään tarvitsemia taitoja vaan ihan niitä perusjuttuja, jotka jokaisen yrittäjän tulee osata. Laskelmia tehdään kyllä, mutta ne on jokaisen peruskoulun käyneelle tuttuja eli vaikka ihan ruutupaperilla ja kynällä tehtävissä olevia. Mutta jos huomaat vahingossa kurssin aikana intohimostuvasi talousasioissa ja excel alkaa ihastuttaa, niin meiltä löydät apua ja oppia kyllä siihenkin.
 
 Jos verkkoalustalta ei tule viestiä, niin tarkistathan myös roskaposti- ja mainoskansiot sähköpostiohjelmassasi. 

Ostamalla tämän kurssin, liityt myös "Taloustulkin vinkit"-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat sähköpostia 1-4 kertaa kuukaudessa, joissa saat aina enemmän ilmaisia vinkkejä kuin muita kanavia seuraamalla. Lisäksi kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksista ja saat myös taloudellista etua esimerkiksi alennuskoodien muodossa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin vain.


Unelmabisnes - yrittäjän työkalupakki
199,00 €

sis. ALV 24 %